Fetaost är en riktig favorit för mig, så gott att bara äta som det är men också väldigt gott att tex blanda ner i färsbiffar eller varför inte tillsammans med rödbetor, dom passar mycket bra ihop
Receptet fick jag från en vän som serverade krämen med lax och rotfrukter, himmelskt gott. Fantastiskt god fetaostkräm som passar att serveras till de flesta rätter
Forma röram till fyra biffar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och vänd runt dem med olivolja, paprikakrydda, ströbröd, salt och peppar
Mosa den med en gaffel. fetaost. 1crème fraiche eller tjock rysk yoghurt. 1olivolja. 1några basilikablad1. Bryt fetaosten i mindre bitar och lägg den i en skål
Oskar gjorde på någon form av kött till sig och jag gjorde veganska burgare med rödbetor och linser. Men men, här kommer i alla fall recepten på mina veganska och glutenfria hamburgare med rödbetor och röda linser samt glutenfria och veganska hamburgerbröd / frallor
Sedan jag åt min syrras goda rödbetsburgare någon gång i våras har jag försökt laga något liknande. På bilden är de utan chèvre, men de blev ännu godare med
grillade rödbetsburgare i bovetebröd toppade med en bit chèvre + ringlad honung, ett gäng ugnsrostade rotfrukter, en klick soltorkadtomatsås & massor med gröna blad + groddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.