Jag älskar kombinationen kyckling/rödbetor/fetaost/timjan. Höll på med lite väl många saker samtidigt. Stek så att de får lite färg och sänk sedan tempraturen och se till att de blir genomstekta
Blanda vinäger och gräslök, rör ner olja och honung. Skölj och borsta bort jorden från betorna. Koka dem under lock till de är mjuka och spola dem sedan hastigt i kallt vatten
Skala och skär rödbetorna i bitar. Ett paket fetaost. Räckte till en middag och en lunch, ungefär. Häll över rödbetorna i en skål (det är sådant här jag skulle vilja ha en skål i keramik till, mamma), häll över en matsked honung och en matsked balsamicovinäger
Borsta rödbetornaoch koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Färska rödbetor är en riktig delikatess. Här tycker jag att ni ska prova ett glas kall och krispig Sauvignon Blanc som gifter sig alldeles förträffligt medfetaosten
Borsta rödbetornaoch koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Färska rödbetor är en riktig delikatess. Här tycker jag att ni ska prova ett glas kall och krispig Sauvignon Blanc som gifter sig alldeles förträffligt medfetaosten
Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Stek dem i smör och servera med ris, rostad potatis eller en härlig bulgursallad
Strö gärna över lite extra timjanoch servera med rostade rotfrukter och en god sås. Jag tycker att det går jättelätt om man har en bit plastfolie under köttfärsen, då kan man hjälpa till att rulla med folien
När rödbetorna är klara, skölj de då i kallt vatten och skala de med en vanlig bordskniv. Smörj in laxen med olja och salta och krydda med citronpeppar
Snabbfixat (om man har koka rödbetor) som lättlunch eller en förrätt. Kan tänka mig att det blir gott med getost också (fast getost är ju gott till allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.