Borsta rödbetornaoch koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Färska rödbetor är en riktig delikatess. Här tycker jag att ni ska prova ett glas kall och krispig Sauvignon Blanc som gifter sig alldeles förträffligt medfetaosten
Borsta rödbetornaoch koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Färska rödbetor är en riktig delikatess. Här tycker jag att ni ska prova ett glas kall och krispig Sauvignon Blanc som gifter sig alldeles förträffligt medfetaosten
Blanda vinäger och gräslök, rör ner olja och honung. Skölj och borsta bort jorden från betorna. Koka dem under lock till de är mjuka och spola dem sedan hastigt i kallt vatten
Skala och skär rödbetorna i bitar. Ett paket fetaost. Räckte till en middag och en lunch, ungefär. Häll över rödbetorna i en skål (det är sådant här jag skulle vilja ha en skål i keramik till, mamma), häll över en matsked honung och en matsked balsamicovinäger
Blanda i en ugnsfast form tillsammans med olivolja, timjankvistar och vitlök. Strö över fetaost. Något som kan piffa upp spaghetti och köttfärssås middagen
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.