Skär rödbetorna i stora klyftor. Blanda dressingen med linser, rödlök, persilja och smulad fetaost. Pensla dem med rapsolja och lägg i en smord ugnsform
-)Smula fetaosten över rödbetorna och strö lite frön eller nötter överRingla till sist över dressingen ELLER vänta med dressingen till du lagt upp maten på tallrikarRödbetorna serveras godast när de fortfarande är varma och fetaosten får smälta lite i blandningenTIPS
salt & peppar. //Matilda Citrondressade rödbetormed sidfläsk, oregano och feta. Skala rödbetorna, dela dem på hälften (eller i fyra bitar om dom är stora) och slå över citrondressingen medan de fortfarande är lite varma
Rostade rödbetormedhasselnötter och chevré. Blanda med vitlök och timjan, salt och peppar. Inlägget Ugnsrostade rödbetor, chevré och hasselnötter dök först upp på BakingBabies
Skala och skär rödbetorna i klyftor och fördela i pajskalet. Blanda med vetemjölet till en grynig massa, tillsätt vattnet och blanda hastigt ihop till en pajdeg
D. e. g. V. t. m. j. ö. l. 5. 0. T. o. r. ä. s. 2. k. a. n. 3. M. d. S. c. F. y. i. A. u. b. P. p. 6. f. G. L. 1. H. v. å. K. B. h. ,. 4. (. °. ). /. 7. 8. 9. -. Ä. N. R. t D. d l. s t
Lägg upp rödbetorna på ett fat och strö över fetaost och bacon, toppa med rucola. Häll av rödbetorna och skölj dem hastigt i kallt vatten, gnid av skalet och skär dem i klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.