Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
En enkel kaka med röda vinbär. Mera röda vinbär. som går att baka i långpanna eller mindre ugnsform. Andra bär som hallon, svarta vinbär och krusbär blir också gott
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Riktigt spröda och frasiga. Härom dagen så bakade jag mina allra första baguetter. Man kan likaväl grädda baguetterna på en bakplåt klädd med bakplåtspapper
RÖDA GRYTAN. Här har vi använt rikligt med tomat för att ge läcker färg och smak åt rätten. Man kan använda färska tomater när de är billiga, men annars går det bra med tomater på burk
För er som fortfarande har röda vinbär kvar eller för er som var smarta att frysa in några påsar, vill jag tipsa om att baka denna röda vinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker
1 dl röda linser. Det är meat-free Monday igen och denna gång bjuder jag på ett kanonrecept. För mig, som älskar asiatiskt, så är detta helt klart en ny favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.