Äpplemos nr. 3 I höstas så testade jag att koka mitt allra första äpplemos, det blev lite för sött. Inför försök nummer 2 så ringde jag en expert nämligen - Ursäkta men jag tål inte...
Äpplemos 6 äpplen skalade, urkärnade och tärnade i små bitar. 1 dl vatten. socker efter smak jag tog 2 msk andra tar 1-2 dl så det är bara att smaka av vad du gillar Hotell Tvärdraget
Röd vinbärssaft med vanilj & kanel Igår kokade jag vinbärssaft (i värmen. ) för första gången. Om ni liksom jag aldrig varit något stort fan av vinbärssaft, då ska ni prova den här Mor-Mia´s
Vinbärssaft med vanilj Koka rensade bär, vatten, socker och snittad och urskrapad vaniljstång i en gryta med lock, ca 20 minuter Hemmets Journal
Vinbärsgelè Skölj vinbären noga, men de behöver inte repas. Lägg bären i en gryta. Tillsätt vattnet. Låt allt koka ca 10 minuter Hemmets Journal
Röd vinbärsgelé Det är mycket som ska syltas och saftas den här årstiden och allt som ska skördas ifrån trädgårdslanden Mat och odla