Dekorera med koriander. Då de blivit lagom mjuka tar du bort pannan från värmen och rör ner sesamolja, hackad koriander och smakar av med salt och peppar 4 laxfilébitar. 2 msk röd currypasta. 2 röda paprikor
Är två burkar, den ena medröd curry pasta och den andra med grön curry pasta. När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut
Gjorde en sallad till med, roccolasallad, paprika, tomater, gurka och fetaost. Igår använde jag mig av kycklingben, till den röda currykycklingen i kokosmjölk
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
En enkel kaka medröda vinbär. Vispa ihop lite lätt med en vanlig visp. Röd vinbärskaka. Mera röda vinbär. som går att baka i långpanna eller mindre ugnsform
Här har vi använt rikligt med tomat för att ge läcker färg och smak åt rätten. Man kan använda färska tomater när de är billiga, men annars går det bra med tomater på burk
Det bästa med hösten är nog ändå att det är lika med skördetid. För er som fortfarande har röda vinbär kvar eller för er som var smarta att frysa in några påsar, vill jag tipsa om att baka denna röda vinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker
Ta upp de ur pannan och häll ner räkor + marinaden och låt de steka tills de blir röda. Måste skynda mig och skriva ner receptet medan jag minns hur jag gjorde
På den fina bloggen Frostrosor hittade jag ett recept på röd vinbärssaft med vanilj. Röd vinbärssylt. Jag hade inget konserveringsmedel i saften, men då bör man inte förvara den för länge i kyl, utan bara ha en liten mängd framme och frysa resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.