Blanda samman ägg, äggvitor, brynt smör, Glenkinchie och soja, smaka av med salt. Stek resterande jordärtskockor hela på medelhög värme i smör tills de är gyllene runt om och mjuka inuti, krydda med salt
Då så, blir lite billigare så förstås om man kan ta bort löjrommen när man äter rårakamed barnen. En råraka ska vara riktigt krispig, creme fraiche fluffig och krämig
Råraka. Stek på medelvärmemed skirat smör tills potatisen är krispig och gyllenbrun på båda sidor. Skala potatisen och riv på den grova sidan på rivjärnet
Till kräftorna köpta jag en aioli med smak av sambal oelek och chili, gottigt. Därefter ska degen hällas ut på en bakhandduk med ganska rikligt med mjöl på
Halvera kräftorna och lägg på en plåt med skalet neråt. Skiva brödet och bre på smör eller ringla över lite olja, grilla i ugnen tills brödet fått fin färg
Sofias små galaxer, som snart ska fyllas med choklad och därefter brynt smörkola med kokos. Det var första gången jag kom i kontakt med temperering och gjutning av choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.