Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Det här rågbrödet är riktigt gott, det blirväldigtsaftigt och har mycket smak. Till och med Algot som brukar vara litekinkig med frön äter det glatt och tycker att det är jättegott
Ibland är det gott med ett riktigt grovt bröd med tuggmotstånd i. Rågkross och linfröbidrartill den grova känslan och för att få lite mer smak är brödet kryddat med kummin och fänkål
Skållning. Blanda psylliumfröskal, linfrö och solrosfrön i en skål. Blanda majsmjöl, bovetemjöl, pumpakärnor, bikarbonat och salt och rör ner iskållningentillsammans med smulad jäst, äpple, filmjölk och sirap
Mustigtrågbröd bakat på surdeg är mycket nyttigt, kalori och fiberrikt. Dessutom bröd bakat på surdeg stabiliserar blodsocker på mycket effektiv sätt och därför ökar även fettförbränning
Jag har längtat efter att baka så idagfick jag till två väldigt goda limpor. Först skulle jag gå efter recept, men sen började jag köra litefritt så blev det detta ljusa rådbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.