1 timme
samma dag om du hellre vill det. Dag två tillsätter du resten av mjölet och bearbetar degen tills den är smidig. Forma två långa baguetter och jäs på plåt i
Sätt ugnen på 250°. Smula jästen i en köksmaskin, häll över vattnet och rör om tills jästen löst sig. Tillsätt resterande ingredienser - tänk på att vetekli och grovt rågmjöl sväller efter en stund
Dag 1. Smula jästen i degbunken till köksmaskinen. Tillsätt mjölk och vatten, lös upp jästen. Tillsätt smör, rapsolja, brödsirap, rågmjöl och ve-temjöl efter hand som degen arbetas i maskinen
Dag 1. Smula jästen i degbunken till köksmaskinen. Tillsätt mjölk och vatten, lös upp jästen. Tillsätt smör, rapsolja, brödsirap, rågmjöl och ve-temjöl efter hand som degen arbetas i maskinen
Servera med strimlad vitkål och rågbaguetter. Portioner. 4 280 g spagetti400 g paprika i blandade färger500 g kassler1 burk (320 g) färdig tomatsås med lök och champinjoner2 dl lättcrème fraiche1 msk olja1/2 tsk salt1 krm peppar Koka pastan i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.