Rådjursfilé i senapssås med rårakor
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g rådjursytterfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 msk majsolja
  •  
  • Sås
  • 4 cornichons (minigurkor)
  • 2 scharlottenlökar
  • 2 ½ dl visp- eller mellangrädde
  • 2-3 msk dijonsenap
  • 1 msk vitvinsvinäger
  •  
  • Rårakor
  • 500-600 g potatis
  • ½ gul lök
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 ½ msk majsstärkelse
  • 3 msk olja eller smör
  •  
  • Garnering
  • Ärtskott

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.