1 dl oystersås. 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter). 500 g biff, nötkött i bit, lövbiff eller älg 1 msk olja 2 krm finmald vitpeppar 1 tsk salt 1 klyfta vitlök 1 dl oystersås 5 dl vatten 1 purjolök, skivad (ca 2 deciliter) 1 msk redning, t ex maizena ris till servering persilja, till servering
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
På bilden ser ni en enkel pasta medräkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Jag hade en påse frysta räkor i frysen så dem har fått ligga i kylen och tina under natten
Vänd ner lite bladpersilja och strö resten över räkorna. Räkor,. Smaka av med salt och ev. Det här är bland det godaste som finns och det doftar ljuvligt
Räkor fick det bli som förrätt och kan inte säga annat än att det blev fantastiskt. Räkormed sting. Lägg räkorna i en liten skål, krama ur lite vatten först ifall de varit frysta eller är köpta på burk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.