Räk- och avokadotårta med ishavsrom
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 6 skivaor färskt vitt bröd
  • 1 dl persilja
  • 1 dl dill
  • 75 g smält smör
  •  
  • Fyllning
  • 200 g färska
  • skalade räkor
  • 1 st rödlök
  • 2 st avokado
  • 3 1/2 st gelatinblad
  • Skal och saft från 1 citron
  • 2 1/2 dl crème fraiche
  • 3 dl gräddfil
  • Salt
  • Vitpeppar
  •  
  • Servering
  • 2 dl ishavsrom
  • 1 st liten färsk pepparrot
  • 1 dl hackad dill
  • 1 ask blandad sallat
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk balsamvinäger
  • Salt
  • Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.