Jag vill gärna smaksätta bönormed något, annars blir de lätt lite torra och tråkiga. Salladen bestod av matkorn, blandade salladssorter, körsbärstomater, oliver, strimlad soltorkad tomat, feta och en majs- och bönbladning
Jag tycker den är så god att jag till ochmed blandar tärningar av vattenmelon i pastasalladen. Smaka eventuellt av med lite flingsalt och strö över de rostade fröna
Skölj bönornaoch låt rinna av. Skär tomaterna och melonen i bitar och riv salladen i mindre delar. Som huvudrätt räcker den till tre fyra personer, och som tillbehör till cirka sex
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Lägg i bönorna, rör om och smaka av. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladen varm, bara
Blanda alla ingredienser till en röra och smaka av med salt och peppar. Spara lite bönor som topping. Lägg lite bönröra på ett tortillabröd och rulla ihop till en strut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.