Quinoapilaf med rödbetor, marinerade laxspett , getostkräm och rödbetschips
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk rapsolja
  • 3 st Schalottenlök (ar)
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 dl fänkålsstånd , finhackad
  • 2.5 dl quinoa
  • 5.5 dl hönsbuljongtärning (ar)
  • 2 dl kokta rödbetor , rivna
  • 300 gram skinn- och benfri färsk laxfilé
  • 0.5 dl apelsinjuice
  • 0.5 dl limejuice
  • 1 st apelsin , skalet
  • 1 st limefrukt(er) , skalet
  • 0.5 tsk ingefära, malen
  • 2 msk fisksås
  • 1 tsk salt
  • 1 msk strösocker
  • 1 msk druvkärnsolja , till stekning
  • 2 dl smetana
  • 1 st vitlöksklyfta (or)
  • 100 gram mjuk getost
  • 1 rödbetschips

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.