Quiche Lorraine på skinkaresterna
matstugan
matstugan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Du behöver
  • Pajdeg
  • 100 g smör
  • 2½ dl vetemjöl
  • nypa salt
  • 2 msk iskallt vatten
  • Pajfyllning
  • 300 g rökt skinka (tärningar)
  • 250 g ost (gärna smakrik, kanske har cheddar över från julbordet?)
  • 2 dl purjolök
  • ½ tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 3 ägg 1,5 dl creme fraiche
  • 1,5 dl mjölk
  • Blanda ihop ägg, creme fraiche, mjölk, salt och peppar. Häll det i pajskalet över fyllningen.
  • Grädda nedersta falsen sådär 40 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.