Quiche Lorraine
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 120 g mjukt smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 nypa salt
  • 1/2 uppvispat ägg
  • 1/2 gul lök, finhackad
  • 300 g rökt och lufttorkat bacon (så bra bacon som möjligt)
  • smör och olja till stekning
  • 1,5 dl riven ost (jag använde Monterey Jack)
  • 1/2 bunte persilja, hackad
  • 1 bunte gräslök, finklippt
  • 3 dl matgrädde
  • 3 ägg + 1/2 som blev över vid degen
  • vitpeppar (salt behövs ej)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.