Päronsalladmedblåmögelost. Skär blåmögelosten i skivor. Skala päronenoch skär bort kärnhuset. Det var jul och det var i bästa vänners sällskap och det var många år sedan
Späd med vatten och tillsätt buljongtärningarna. Dela, kärna ur och skär äpplet i bitar. Rör ner kokosmjölk och smaksätt med sambal oelek, ingefära, salt, peppar, honung och limesaft
Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Skär päronoch äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Med tanke på att de flesta grönsaker får en djupare och mustigare arom av att tillagas i ugnen, resonerade jag som så att en pumpasoppamed ugnsrostad pumpa borde bli finemang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.