pulledpork. Idag kommer ett riktigt pangrecept som jag bara måste dela med mig utav och absolut tycker att ni ska prova på inom en väldigt snar framtid
Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Koka ihop tomater, ketchup, tomatpuré, vinäger och whisky ca 5 min. Tillsätt övriga ingredienser till såsen och låt koka på låg värme ca 15 min
Pulledpork kan väl numera kategoriseras som en klassiker. Jag älskar alla former av TexMex(förrutom vanlig tacos, inget större fan) å har provat mej igenom ett antal recept på just långkokt å trådigt kött
Pulledpork har blivit lika svennigt som tacopajen. PulledPork är verkligen gott. Båda gångerna har jag INTE använt fläskkarrén till det Lina tyckte att jag skulle göra utan jag har gjort PulledPork istället
Pulledpork är snart lika svennigt som tacopajen. PulledPork är verkligen gott. Båda gångerna har jag INTE använt fläskkarrén till det Lina tyckte att jag skulle göra utan jag har gjort PulledPork istället
Idag gjorde jag min egna pizza här till lunch. Jag tycker ju att det är lite trist att käka samma mat två dagar på raken, så det här kom jag att tänka på igår när jag slängde upp tortillabröden på en tallrik då jag skulle värma på dem smått innan
) var att ta ut stekgrytan ur ugnen, innehållandes PulledPork som tillagats under natten. ) Fick receptet av en jobbarkompis, det finns massor av olika recept på nätet men jag har ju bara testat detta, jättegott
Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Jag hittade receptet hos Matplatsen för ett tag sedan och det var verkligen så gott som hon sa. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.