Pulled Pork- på grillen!
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ½ kg Scan Rapsgris karré/urbenat lägg
  • 2 msk BBQ‐dry rub (torr BBQ-krydda)
  • ½ dl hoisinsås
  • ½ dl sötsur sås (se recept nedan)
  • Salt
  •  
  • Sötsur sås
  • 1 dl passerad tomat
  • 1 dl vatten
  • 1 dl vinäger
  • ½ msk honung
  • ½ msk smör
  • 1 tsk salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Inlagd rödlök
  • 1 rödlök
  • tunt klyftad
  • ½ dl ättika
  • ½ dl socker
  • 1 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.