Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Jag hittade receptet hos Matplatsen för ett tag sedan och det var verkligen så gott som hon sa
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigt onekligen en massa frågor
Men i går åt vi pulled wild boar. Vildsvin är det som gäller här hemma nu. Jag har lagat pulledpork en gång tidigare och då från grunden, riktigt från grunden
Dela paprikaringen på mitten. Servera med sallad. 45 g pulledpork. Lägg i toastjärn omkring 5 min tills, brödet fått färg och osten smält. 45 g pulledpork
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.