Entrecôte med Café de Paris-smör från Grillmat LCHF. Kryddblandningen använde jag också till att smaksätta gräddsås, då blir det förstås en Café de Paris-sås
Entrecôte Café de Paris är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet Café de Paris som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
3 krm senapspulver. Låt smöret bli rumsvarmt. Skölj persiljan och hacka den fint. Blanda allt i en bunke och smaka av med salt, citronsaft och vitpeppar
1. Hacka löken och vitlöken och stek den mjuk och genomskinlig i fettet i en stor kastrull. (Olja för dig som vill ha helvegetariskt, men smör blir godare
Till sådana konstiga människor som inte tycker om fisk lagade jag tidigare ofta Entrecôte Café de Paris, men jag tror inte att jag gjort det sedan jag bodde i Umeå,
För den som vill kommer jag också att berätta hur en Wonderbag fungerar och göra lite reklam för min och Annika Dahlqvists kommande kokbok som släpps i dagarna, Gammaldags husmanskost på nytt sätt
Café de Paris smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.