Nu har turen kommittillI Love Eco frånICAi vårat kylskåp och jämfört med tuben innanfrån Hemköp (Garant, Axfoods emv*) smakar I Love Eco -kaviaren helt fantastiskt bra
”Men jag använder ingetavfettningsmedel, jag bara spolar av gruset” – och det är nästan värre, för då finns det inte ens ett nedbrytbart ämne som fångar upp gifterna på bilen, kopparpastan från däcken, bromsbeläggens avlagringar…det här är otroligtaggressiva, långlivade och mycket spridningsbenägnamiljögifter
PS receptet kommer från boken "Lakrits" avElisabeth Johansson. Dra avfrån plattan. Frugan kom hem med en lånebok från hennes jobbs bibliotek - en kokbok med recept som alla innehållerlakritsi alla dess former
Nästa gång kommer jag dock göra egen marinad som det verkar finnas en uppsjö avolikavarianter på. Yakinukifrån japan har jag blivit bjuden på förr men aldrig gjort själv
Vill du veta vad godbitenkostar på netonnet. Så gör man glassen själv brukar man komma riktigt nära den italienskadelikatessen och har du en egen glassmaskin kan du bestämma helt själv och testa nya smakkombinationer
Dela degen i två delar. Rör ut jästen med liteav degspadet. resten av degsapdet. Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket tillwienerbrödiutmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
Koka ytterligare några minuter så att grytan reder sig och smaka sedan av med salt och vitpeppar. Nuförtiden skulle vi nog dessutom tala om nordafrikanskt, sydafrikanskt eller västafrikanskt osv om de olika köken iAfrika för de skiljersig åt beroende på geografin och lokala råvaror samt varifrån de fått influenser när det gäller det kulinariska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.