Kalorieri dessa saker kan göra att du lägger på dig fett precis som andra livsmedel gör. Tyvärr är det iprincipomöjligt för mig att avgöra vad som är problemet när det gäller just DIN kost och motioni och med att jaginte kan SE vad du gör
Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel. Kladdkaka, majonnäs och maränger innehåller allt som oftast ägg, men behövs det verkligen
Så om jag berättar hur jag gör, hur det går till från det att jag står i mataffären eller framför kylskåpet och tänker jag-är-skithungrig-och-har-varken-pengar-eller-idéertills det att ännu en måltid står på bordet så kanske det ger dig något
Jag har länge velat inför att själv tillaga hummer. Twitter. jag använde en sked att skrapa med. Färsk hummer är säkerligen godast men jag hade intetillgångtill det så jag köpte förkokta frysta små rackare som ficktinai kylskåpet nästan ett dygn innan
När vilchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Här använde jag dessutom fläsk och lite nötter ibroccolisalladen
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). com-konto. Jag pratade lite med barnens farmor och vips så blev de stora barnen bortlovade, det visadesig att de blev kvar tillimorgon
Själv har jagpicklatidag. Den som är det allra minsta förtjust iinlagd gurka och pickles bör genast bege sig ut i grönsakslandet eller till torget och samla på sig grönsaker i stora lass
Jag är en riktigsås-människa men har plockat bort feta såser och använder kvarg som sås och röror istället och är supergott som det är eller smaksatt som dipp eller kall sås tilfisk eller sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.