Kycklinggratäng med dijonsenap. Kycklinggratäng med dijonsenap. 3 msk dijonsenap. 3 msk dijonsenap. Det är bara för något år sedan som jag lärde mig att gilla senap
Jag fick en glad överraskning när jag handlade på Ica igår. Jag hittade osötad mandelmjölk. I USA använder många mandelmjölk, dels för att den är laktosfri, dels för att den är väldigt kalori- och kolhydratssnål men i Sverige ligger vi lite efter
Först den här med dijonsenap,lök och kalvfond. 500-600 g blandfärs2 msk dijonsenap2 dl rostad lök2 vitlöksklyftor,pressadeen halv rödlök,finhackad2-3 msk ströbröd1 dl grädde2 msk kalvfond1 äggsalt,pepparsmör till stekningLåt ströbrödet svälla i grädde och kalvfond 2 minuter. 2 msk dijonsenap
Blanda dijonsenap,grädde,crème fraiche och pressad vitlök. 3 msk dijonsenap. Sätt ugnen på 200 grader. Stek kycklingfiléerna i smör tills de får en fin yta
//Malin Kyckling med dijonsenap och dragon. 4-5 tsk dijonsenap. 4-5 tsk dijonsenap. Det här är smaker jag gillar skarpt, eller älskar skulle jag nog säga
4 4 portioner ris 600 g kycklingfilé 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 3 dl hönsbuljong (vatten + buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 msk dijonsenap salt och peppar majsstärkelse 1 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.