Fördela röran på lammracksenoch. Tillsätt grönsaker och timjan som får fräsa med ett par minuter. Kanske behöver man putsa lammracksen något men oftast är de
Fick önskemål av min dotter att vi skulle äta just lammracksoch jag var inte sen att hänga på. Till lammet blev det ugnsrostad potatis/sötpotatis och kräm med fetaost som är supergod och lättgjord
Man kokar små potatisar och sen lägger man de på en ugnsplåt och krossar alla potatisar med en potatisstompare och sen droppar man över den goda senapsvinägretten i sprickorna som ger potatisarna smak och krisp
Tranchera lammracksen, lägg upp med spaghettin, en rosmarinkvist och den hyvlade sommartryffeln. Som den finsmakare och experimentella matbloggare jag vill utge mig för att vara, är det ett väldigt penibelt sådant
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
I receptet används flera olika sorters betor, men jag tycker att effekten av polkabetorna försvinner när de delas i klyftor och tillagas i ugn och kommer nog att hålla mig till gul- och rödbetor nästa gång jag tillagar detta
Man kan beställa t ex en hel eller halv rad lammracks, fortfarande hel eller delad i kotletter och de jag beställde häromdagen var underbart möra i köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.