Präst- och senapsbakat lammracks
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rödvinssås med rostad vitlök
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 1 morot, tärnad
  • 1 bananschalottenlök, hackad
  • 100 g rotselleri, tärnad
  • 3 kvistar timjan
  • 1 msk strösocker
  • 1 flaska gott rödvin
  • 5 dl kalvfond
  • salt och peppar
  • ev. 1 tsk majsstärkelse + 2 msk
  • vatten
  •  
  • Potatis- och blomkålspuré
  • 600 g mandelpotatis
  • 100 g blomkål, i buketter
  • 25 g svenskt smör
  • 2 dl gräddmjölk
  • 1 dl riven Grevé®,
  • lagrad minst 11 mån.
  • (smakstyrka 8–9)
  • salt
  •  
  • Lammracks
  • 1 kg lammracks
  • svenskt smör
  • salt och peppar
  • 1 msk rivet vitt bröd
  • 2 msk cidersenap eller
  • osötad fransk
  • 1/2 msk hackad persilja
  • 4 msk riven Präst®,
  • lagrad minst 14 mån.
  • (smakstyrka 10–11)
  • 1 äggula

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.