Vispa ägg lätt, blanda ihop med crème fraîche och osten. Nyårsaftonens huvudrätt blev oxfilé, potatistårta, grönpepparsås, persiljevitlökssmör och sparris
Känn med sticka att potatisen är mjuk/färdig. Skala potatisarna och löken och skiva tunt, råstek i stekpanna med lite smör i 10 minuter, vänd om hela tiden, strö över finhackad rosmarin, salta och peppra. 8 medelstora potatisar av mjölig sort
Så ystar du egen krämig hårdost – steg för steg Silkeslen ostkräm Ingredienser 100 g västerbottensost, eller annan god smakrik sort 1 dl grädde 2 äggulor 2- 2 ½ dl rapsolja Gör så här
Fyll en långpanna till hälften med varmt vatten och ställ in i nedre delen av ugnen. Vispa ihop ingredienserna till äggstanningen och blanda med övriga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.