Potatisstubbar med gratinerad fläskytterfilé
Matochbakverkstan
Matochbakverkstan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • olivolja
  • nymalen svartpeppar
  • 4 portioner Det här behöver du
  • 1 st fläskytterfilé
  • smör att steka i
  • 1 rågad matsked mjöl
  • 3 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 burk creme fraiche smaksatt med soltorkad tomat
  • 2 msk kalvfond
  • 1,5 tsk torkad rosmarin
  • 1 rågad matsked mjöl,
  • 1 förpackning creme fraiche smaksatt med soltorkad tomat,
  • 225 grader o låt potatisen gå färdig bredvid köttet
  • 20 minuter Receptet är inte helt olikt det HÄR som jag publicerade för litesen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.