Viktigt med alla sådana här typer av potatissallader är ju att man häller på dressingen medans potatisen fortfarande är varm, då suger den åt sig alla goda smaker som allra bäst
Smaka av med salt, spiskummin och cayennepeppar. Stek lök och vitlök i en stekpanna i några minuter, tillsätt svartabönor och finhackad jalapeno och stek lite till
denna matiga potatissalladmed två sorters bönor. Annars brukar jag oftast servera den här potatissalladen som tillbehör till grillade grönsaker och halloumi
Det finns säkert tusentals recept på potatissallad. Jag brukar ofta göra en helt annan (recept vid annat tillfälle), men hade inte ingredienserna hemma när jag skulle göra en potatissallad till vår grillade salsiccia
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönor och tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Blanda medbönorna. Blanda ner resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Hälls bort spadet från bönorna och spola av dem i kallt vatten
Färsk pasta blandas med vitlök- och chilifrästa skaldjur. Den här gången lade vi till de söta, klargröna edamamebönorna - bra i smak, färg och konsistens till det övriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.