I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
En lättgjord och väldigt god potatissalladmedpurjolökochkapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackadrödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Strimla vårlökenoch blanda i tillsammans medkaprisoch tomater. se, en site som jag inte varit inne på alls innan jag googlade på potatissalladoch klickade på det här receptet i träfflistan
Helst så vill man äta dem utan att tillreda för mycket men kokta rödbetor med en god dijonsenapsvinegrette och mild nyskördad Bjärelök är fantastiskt gott
Eller så kokar ni som jag ett gäng rattepotatisar, hyvlar ner en gurka och hacka lite kapris, blandar ihop med god god olivolja och vips har ni gjort er själva en ljummen potatissallad
Blanda färsen med rödbetor, kapris, dijonsenap, ägg, salt och peppar i en bunke. Blanda creme fraiche med dijonsenap, vinäger och smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.