Garnera eventuellt medkräftstjärtar och dill. Lägg i tärnad potatis, dill, ost och kräftstjärtar. 1170 g kräftstjärtar. 400 g potatis kokt 1 dl hackad dill 2 dl riven ost smakrik, t ex Västerbottensost 170 g kräftstjärtar (avrunnen vikt) Äggstanning
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Klicka ut röran och toppa med avocadotärningar och kräftstjärtar. Rör ihop creme fraiche med pressad vitlök, skånsk senap, sambal oelek och klippt dill
Hetta upp oljan i stekpanna och stek på medelvärme tills de är gyllenbruna. Rulla runt kräftstjärtarna i blandningen, sedan i uppvispat ägg och sist i panko
Pressa i vitlöken och smaka av med salt och peppar. Låt kräftstjärtarna rinna av. Servera med sallad, zucchinipasta, broccoli eller färsk pasta om man inte äter LCHF
-) Och det blev väldigt gott, men ni vet ju hur det är med pasta och mig. Jag skulle däremot kunna tänka mig att göra såsen och fylla små tunnbrödskorgar och servera som förrätt eller bara toppa lite sallad med den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.