) Till potatiskakan åt vi grillad kyckling med whisky- och pepparsås. Idag provade jag att göra potatiskakan/ potatisgratängen som jag åt på Sonjas Grek
Jag ändrade lite i receptet, uteslöt mozzarellan och ökade på mögelosten med nästan dubbelt. Då kan man passa på att göra denna lasagnen som var med i mitt senaste nummer av "Cook vegetarian"
1250 g fryst bladspenat. 11 tsk salt och peppar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 färska lasagneplattor 4 dl Kelda® pastasås tomat&crème fraiche 2 tomater 2 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 250 g fryst bladspenat 200 g färska champinjoner 2 vitlöksklyftor 25 g Arla® Svenskt Smör 1 tsk salt och peppar 1 krm svartpeppar
Häromsistens hade jag en halv burk philadelphiaost som jag ville göra av med, så jag komponerade ihop en vit pizza med svamp, spenat, skogschampinjoner och viltök
Jag serverade äggen tillsammans med knaperstekt bacon och en hel massa annat som ni hittar här. Ta bort svampen ur stekpannan och stek spenaten i omgångar i lite smör tills den krympt och mjuknat
Rör sedan ner spenat, svamp och lök med crème fraichen och låter det bli varmt i stekpannan. Och såsen gör jag på crème fraiche med smak av karljohan, timjan och citron
Den här måndagens vegorätt får bli lite annorlunda men väldigt god - härligt färgsprakande paprikor med en fyllning av blandad svamp, babyspenatoch det naggande goda, rödbruna, lilla fröet canihua
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.