Den här gången grillade jag och Mannen pepparbifftilloch det blev hur gott som helst. grillad pepparbiff som i helgen, eller tillfärsbiffen, kotletten osv
Blanda samtliga ingredienser tillbiffarna, (utom malen paprika). Tillsätt rapsolja, (så mycket att det täcker botten, men inte mer då det skvätter en del i början) och lägg ner potatisen, den ska få en lite lätt friterad yta
Laxfilén med skinn penslades med olivolja, sedan pressades citronsaft över, kryddning med Santa Marias kryddkvarn "Fish & Seadfood" med bland annat saffran och fänkål
Gillar verkligen att laga vegetariskt och prova mig fram till olika vegbiff varianter. Godaste myntasås med äpple som passar utmärkt till denna vegetariska biff
Jag har aldrig ätit den på plats i Ryssland men jag har varit en del i Polen och där snappat upp att man serverar bakad potatis med smetana och honung och det passar perfekt till denna rätt
POTATIS & PURJOLÖKSSOPPA. Tillsätt grädden och koka till potatisen är mjuk. Servera till kokt ägg, rostat bröd, baguette eller knäckebrödssmörgås med ost
Tillbiffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk sallad med tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök. Blanda samtliga ingredienser tillbiffarna utom malen paprika
Tillsätt Fond du Chef kött och vatten, koka upp och låt puttra någon minut under lock. Ta fram biffen i god tid och torka av med papper och smaksätt med lite salt och peppar
500 g ryggbiff av nötkött. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g ryggbiff av nötkött 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar 4 rödlökar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk äppelmos Ugnsstekt potatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.