Hetta upp en stekpanna med lite smör eller olja och fräs purjolöken mjuk. Ta bort fettstrimlor från kycklingfiléerna och krydda med salt och peppar efter smak
Servera med en god sallad. fett till stekning och att smörja formen. Rensa svamp och purjo från jord. Hacka purjon och väldigt stora svampar i mindre bitar
min fina svägerska är med i Viktväktarna så jag har varit hemma hos henne och blivit lite inspirerad, dom har faktiskt riktigt bra recept och jag gör om dom lite för att passa min kost
1 st Purjolök. 11 l vattenSkölj purjolökenoch fänkålen. 1Skala och skär moroten i fina bitar och finhacka vitlöken. 1Hetta upp olja i en kastrull och lägg i purjolökenoch fänkålen samt vitlöken. 1Häll i 1 liter vatten i kastrullen och blanda i moroten och buljongtärningarna. 1Blanda i resten av kryddorna och sesamoljan. 1Servera varm och toppa gärna med koriander och bröd
Ja, jag vet att det blir mycket lagat här medvästerbottenost, men den är ju såååå god. Blanda riven ost med grädde och ägg, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.