Rester av karrén kan frysas in. Stek enligt receptet, men uteslut lök och morot. DAGENS RECEPT14-10-10KARRÉ PROVENCALEEn fin bjudrätt är den här karrén med doft och smak från det sydfranska köket. 8 - 10 portioner1½ kg fläskkarré2 - 3 vitlöksklyftor½ tsk torkad mejram½ tsk torkad basilika 1 tsk torkad timjan1 msk färsk hackad persilja1 tsk paprikapulver½ dl oljasalt, peppar1 msk vinättika5 dl buljong1 gul lök1 morotlitet maizenaLägg köttet i ett djupt fat. Låt köttet vila på ett skärbräde 15 - 20 minuter innan du skär upp det. Skala 1 - 1½ kg potatis och skär dem i skivor. Följ receptet, men sätt in köttet i 200 graders varm ugn genast du gnidit in det med kryddblandningen och droppat över oljan. 8 - 10 portioner. 1½ kg fläskkarré. 2 - 3 vitlöksklyftor
Recept - Jättecookie. Mega-chokladkaka. Recept. Här kommer i alla fall receptet om jag ångrar mig, vilket jag borde - för den var helt fruktansvärt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.