Sänk värmen och lägg i fisken. Smaka av med salt och peppar. Börja med att koka potatisen. Tillsätt ärtor, dill, basilika och persilja (spara lite till garnering)
Gör slutligen de pocherade äggen. Vit sparris medpocherat ägg, citronhollandaise och krassePortioner. var dock noga med att inte få med smörets mjölkvita bottensats
Häll över citronsaft, dragon ochvitlök. Salta fisken. salt och olivolja. Lägg i fisken. Vitfiskmed dragon, citron ochvitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor. ca 600 g färsk/tinad vitfisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor
Blanda ihop soja, ingefära, sesamfrön ochvitlöksklyftor i en skål. Lägg fiskfiléerna i en ugnform. Jag åt min tillsammans med sötpotatis/rödbetsmos, paprika och rivna morötter
Vänd fiskfiléerna i vetemjöl blandat med an aning salt och peppar. Tag dem upp och avkyl dem i en skål med kallt vatten och några isbitar i, lyft dem upp och låt rinna av
Låt soppan koka på medelvärme tills rotfrukternablivit mjuka. Finhacka lök ochvitlök. Fräs det i en stor kastrull eller gryta med lite olivolja Tillsätt musslorna och häll över grädden och hälften av vinet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.