Pocherad laxtournedos med dragonsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé, à ca 175 g
  • bindgarn
  • 1 liter vatten
  • 1 dm purjolök
  • 2 tsk salt
  • 10 vitpepparkorn
  • 3 dillstjälkar eller 1/2 tsk dillfrö
  • 2 äggulor
  • 3 msk torrt vitt vin eller 2 msk vatten + 1 msk pressad citronsaft
  • 2 tsk majsstärkelse
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk hackad färsk dragon eller 2 krm torkad dragon
  • salt, vitpeppar
  • kokt potatis
  • kokt broccoli

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.