Alla typer av rotfruktslådor är klassiker på finska julbord. Det går utmärkt att byta riset mot gryn av olika slag, eller använda överblivet ris, men kokar du ris till lådan använd gärna grötris
vill du så kan du äta kexen som de är och dippa i någon god kall sås eller majonnäs. När man ska ha lite olika tilltugg som förrätt eller till lite drink-mingel tycker jag det är rätt smart att använda ostkex som botten och sedan lägga på lite godsaker ovanpå
Den här kakan i Willy Wonka-likt omslag har rest ända från Sydamerika och landat bland Mi Esquinas peruanska och chilenska delikatesser i Hötorgshallen
Resultatet blev riktigt bra, även om jag tycker ersättingsmedel för socker kan ge en kemisk bismak. Smeten kan med fördel bli kladdig - den stelnar i kylen
Jag tänkte dela med mig av recepten på de så kallade Fairtradebollarna vi bakade i torsdags då vi deltog i den stora Fairtradefikan som anordnades dagen till ära
Det är bra påmångaolikasätt. Massor med vitaminer och mineraler och förutom deras fantastiska innehåll så ger de oss så mångaolika goda smaker (och färger, älskar det)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.