Grädda på ett non-stick grillnät (men utan bakplåtspapper) på galler strax över mitten av ugnen i ca 10 minuter. Grädda sedan de färdiga pizzorna i 225 grader, strax över mitten på ugnen i ca 7-8 minuter
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Hetta upp oljan en en medelstor-liten stekpanna med höga kanter. Perfekt. ca 4-6 port. 1 dl finhackad gul lök (1/2-1 hackad gul lök). ca 4-5 dl rapsolja att fritera i. De ska inte vara mer än 2-2,5 cm i diameter för att tillagas jämt. Frittera i ca 3-4 omgångar i ca 5 minuter. Related ca 4-6 port. 1 dl finhackad gul lök (1/2-1 hackad gul lök). ca 4-5 dl rapsolja att fritera i
Igår till middag blev det kesoplättar med grädde och blåbär. Kesoplättar för 1 person125 gr Keso1 ägg1/2 tsk kardemumma1/2 tsk kanel1/2 msk fiberhuskMixa ihop detta till en jämn smet. Kesoplättar för 1 person
Kateh-varianten är det enklaste och snabbaste sättet att tillreda ris, ett vardagsris. För att laga polo- eller chelo-ris ska riset omsorgsfullt sköljas rent från all stärkelse och sedan ligga länge i saltat vatten
Perfekt ugnsrostad potatis som blir knapriga utanpå och mjuka inuti. Ca 10-12 mellanstora potatisar (fast sort). Koka snabbt i saltat vatten, de ska bara mjukna utan att kokas sönder, ca 5-6 min räcker. Ta in mitt i ugnen och låt tillagas i ca 20-25 min, tills de får en fin gyllene färg. Öppna upp ugnsluckan och skaka på formen 2-3 ggr under tillagning. 6 portioner Ca 10-12 mellanstora potatisar (fast sort)
Gjorde GI plättar till lunch. till 4 personer4 ägg vispas med 1 dl grädde1 msk fiberhuskLåt stå en stundStek i plättlagg eller klicka ut plättar i en stekpanna
Vet inte hur ni känner, men jag anser att vardagsmat inte alltid är så skojigt att trixa med. Ni vet de gånger man inte planerat något, inte tagit upp något ur frysen och är vrålhungrig när man kommer hem kl fem
De här plättarna är mjölk och äggfria men de blir minst lika goda och frasiga som orginalet. Jag kan tycka ibland att det blir enklare att använda ett veganrecept på plättar, pannkakor eller våfflor om det bara är till mig eller en person jag ska laga åt
E-postTelegramGillaGilla Laddar. Det kan ju tyckas konstigt att lägga ut ett recept på det, men för att brysselkål ska vara riktigt goda så ska de ju vara perfekta, vilket inte är helt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.