1-2 dl havregrädde1/2-1 dl näringsjäst (en sorts jäst i form av flingor eller pulver som har en nötig, ostig och smak vilket gör den perfekt som ersättning av ost i vegansk matlagning)skal av 1/2 citron
Perfekt med ett glas rött och en vitlöksbaguett på fredagskvällen. Det är så otroligt lätt att göra goda krämiga pastarätter utan att använda sig av komjölk
Att göra biffar är oftast en superbra idé som många gånger slutar i katastrof, de är nämligt otroligt envisa med att inte hålla ihop trots att man innan suttit och räknat ut hur man ska göra enligt konstens alla regler och utan ägg
Related Ceasardressing (vegan, raw). Krämig, len och smakrik vegansk ceasardressing. Jag älskar att använda mig av blötlagda cashewnötter i desserter eftersom att konsistensen när de mixas blir så gräddig och mjuk
Nu när det är färdigjobbat blir det mer för tid för nånting jag skulle kunna göra på heltid bara för att det är så himla kul - nämligen laga och fota mat
Perfekt att ha till frukostpålägg, plockbrickan eller fylla wraps med. Ikväll har jag bjudit på fika hos min kollega Nancy i pausen för hennes föreläsning om hypnos och hypnoterapi
Äntligen har jag lyckats knåpa ihop ett riktigt gott och krämigt pajrecept. Receptet nedan innehåller broccoli och purjolök, men variationsmöjligheterna är ju enorma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.