För att göra två portioner behöver du. Så nöjd med mig själv. Vilken dag, ögonen har gått i kors och jag somnadeen stund i vilrummet på jobbet under lunchen, godissuget hos de flesta på kontoret har varit skyhögt och vädret äckligt värre
Helt förståeligt då de mättar bra, är enkla att göra och enormt goda. Hetta upp en panna på medelvärme, tillsätt fett för varje pannkaka och häll smetenantingen i pannkaksstorlek eller somplättar
Fräscht och mättande och vet duden är bara så busenkel att göra. Jag brukar göraden när jag står vid spisen och fixar kvällsmaten typ, då när jag ändå är i farten
Känslan av”förr i tiden” infann sig så starkt, att plättar vad det som poppade upp i mitt huvud. Till saken hör att våra gästers barn som besökte oss i förra veckan, hade samlat fullt med lingon och blåbär från tomten, så det var inget snack om vad det skulle bli för frulle idag…
Denna gång blev det Urtekrams blåbärssirap som tillbehör då jag glömde ta fram lite bär att tina. Idag var tjejernas lediga dag och en gammal kollega från min pendlartid till Norge kom till frukost med sin lilla söta dotter
Dessa plättar äter vi ofta och ni förstår säkert att det är en favorit här hemma. Lite piggare idag men man ska aldrig ha det okej tydligen för då kommer nästa grej och det vet alla tjejer vad det är
Självklart kan du välja att göra i en stor form om du vill. Jag har länge varit nyfiken på att göra Glace au four, som är franska och betyder just, glass i ugn
Några få blommor på bordet gör det så mycket enklare att se varandra. Det smör som ev blir över när du klickat det på humrarna är gott att ha och doppa köttet från klorna i
Bästa receptet på pesto är det här och lättast att komma ihåg. Du kan sedan förändra och variera precis hur mycket som helst genom att byta ut mot annan ost, andra örter, eller nötter istället för pinjekärnor
Passa på att göra lite olika smaksättningar, bara att använd fantasin. Prova också, citron, rosmarin, chili, mejram, kapris, sardeller mm… Det här behöver du
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.