Pizza napoletana med sardeller
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • cirka 13 dl vetemjöl, 780 g
  • 5 dl vatten
  • 5 g färsk jäst
  • 20 g flingsalt
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1/2 chili av valfri sort
  • 1 burk hela körsbärstomater, cirka 400 g
  • 1/2 dl tomatpuré
  • 1 tsk torkad oregano
  • 1 tsk strösocker
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 msk olivolja
  • 1 buffelmozzarella, cirka 125 g
  • 1 burk sardeller, 80 g
  • cirka 30 salladskapris
  • 1 dl riven lagrad hårdost, t. ex prästost
  • 100 g ruccola
  • 2 msk olivolja
  • nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.