Fräs färsen smulig i stekpanna med smör. 500 g köttfärs. Pajdeg. Smält smöret i en stor kastrull. Häll i mjölken och blanda i mjöl, salt och bakpulver och arbeta ihop till en deg
Kavla gärna med kruskavel om du har. Om du vill kan du även smaksätta degen med 2 tsk brödkrydda. Om du, som de flesta av oss, inte har tillgång till en vedugn så att du kan baka och avnjuta hembakt tunnbröd när du vill, misströsta inte
Pizzadeg. Bryn färsen tills den fått färg i en stekpanna med olja. Bred köttfärssås på pizzorna. Pizzadeg. Tillsätt hackad lök och låt den fräsa med ett par minuter
Idag hamnade en del av köttfärssåsen på en pizza, inte alls dumt. Pizzadeg. Idag blev fyllningen alltså köttfärssås som fick sällskap av riven prästost, lökringar och svartpeppar
Dela Pizzabotten. Sedan steker du köttfärsen och lägger i paprika, bacon, lök och champinjoner. Ta upp degen, kavla ut på mjölat bakbord till 2 pizzabotten. Grädda i 200-225° tills pizzan fått fin färg, ca 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.