Istället för pizzasallad så gjorde jag en morotssallad medolivolja och vitbalsamico. Jag gjorde en salamipizzamed fetaost och oliver och en laxpizzapå kallrökt salmalax, lök och paprika
Har man intebakstenar så kan man köra direktpågrillen eller använda en liten plåt eller panna. Vi använde våra bakstenar som först värmdes i ugnen eftersom det tar litetid för dem att bli varma
) Det blev en stenugnsbakadpizzamed ett jättebra resultat. Baka ut degen på ett mjölat bord, placera degen på en mjölad pizzaspade, (följde medmin sten), toppa med tomatsåsen och din egen topping
När glöd och bakstenar har fått upp en bra värme så adderas rökflis, imedpizzan och påmed locket. Påmedbakstenarigrilleni god tid, det tar ett tag för dem att bli varma
Lägg bakstenar eller en plåt pågrillen. Antingen som middagmed en god sallad till eller som plockförrättspizzamedan man grillar andra saker, framförallt om man skall grilla och röka långkörare som behöver några timmarpåsig
Pensla påmed glazen i slutet av grillningen för bästa resultat. Skala vitlöken och finhacka den och chilifrukten och lägg dem i en kastrull medövrigaingredienser
Litekletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickarpå plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.