I fredags blev det sedvanlig fredagspizza. men emellanåt blir det alltså fredagspizza. Maken gjorde en kanondeg som blev perfekta pizzabottnar, men jag testade också något nytt, pizzabotten utan mjöl
Antingen kan man blanda ner baconet i röran eller lägga ovanpå röran i baguetten. Smöra baguetten, lägg i röran och garnera med sallad, gurka, tomat och paprika
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Sprid tomatpuré, vitlök, crème fraîche och curryn över pizzan. Baka pizzan i botten av ugnen på 250 grader i 6 till 7 minuter. 2 Färdiga kylda pizza bottnar. 1 Påse riven pizzaost
Härom dagen så bakade jag mina allra första baguetter. Jag har använt mig av en baguetteplåt. Man kan likaväl grädda baguetterna på en bakplåt klädd med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.