1 salt1.
Smält smöret och låt svalna något. Vill du ha extra god smak så bryner du smöret gyllene. Sätt ugnen på 180°, lägre om du kör på varmluft.2. Sjud ihop samtliga ingredienser till havretopping. Gör detta medan du rör ihop kakan: Vispa ägg och socker pösigt, rör ner yoghurt.3. Blanda de torra ingredienserna, sikta ner i smeten och tillsätt smör.4. Häll i smord eller bakpappersklädd långpanna, ca 25 x 30 cm. Klicka på havretopping, grädda ca 25 minuter. Låt svalna och skär i bitar.Glutenfritt?
Om du vill göra kakan glutenfri klickar du här, så kommer du till Susannes blogg.
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda samtliga torra ingredienser, häll på smör och sirap och blanda väl. Bred ut i bakpappersklädd långpanna, grädda ca 15 minuter mitt i ugnen
smör. 1ägg. 1strösocker. 1vaniljsocker. 1vetemjöl. 1bakpulver. 1lingonsylt. 1havregryn. 1ljus sirap. 1kanel, malen1. Sätt ugnen på 200 grader vanlig ugn eller 175 grader om du har varmluftsugn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.