Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Klä en braspanna med foliepapper, och häll kyckling och marinaden i formen
Visst är det något speciellt med sista dagen på jobbet innan semestern, man går liksom bara och väntar och känner sig allmänt glad, går och väntar på att klockan ska slå slaget som betyder semester
Mixa kikärtor (avrunna) tillsammans med soltorkade tomater. Så vi brukar ha en ståendes i kylskåpet och så är det bara att ta fram den när man är sugen på lite hemmagjord hummus
Låt såsen sjuda lite och smaka sedan av med salt och peppar. Red av med vetemjöl eller maizena. Salta och peppra köttet och bryn det runtom i smör på hög värme
Rosta i ugnen, (till en början på den lägre temperaturen tillsammans med köttet och när sedan köttet tas ut kan värmen höjas till den högre temperaturen)
Jag brukar frysa överbliven hummus i en plastlåda med lock. Det är trevligt att sitta runt bordet och skicka runt små skålar med frestande innehåll som förgyller maten
Kör pitabröden i brödrosten. Fyll bröden med lövbit, ost, dressing och grönsaker. Första arbetsdagen på tre veckor och det känns roligt att få träffa alla igen
Ni får mycket gärna testa min variant på rostbiffmed balsamvinäger och vitlök i kryddningen. mortla samman skalad vitlök, persilja, socker, salt och peppar till ett mos och späd med vinäger och olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.