Både jag och barnen älskar små kakor, så perfekt att ställa fram till fikat och dessa är ju extra snygga med lite grön färg för att förstärka pistage-känslan och kristyren toppad med hackade pistagenötter
5 tsk rosenvatten extrakt. / Sätt formar i en muffinplåt, fyll till 3/4 med smet. I’ve realized over the past days working through my recipe index how my baking has changed, partly because after a while, all your traditional go to bakes has been uploaded, and you’re challenged to try new things
Häll i rosenvatten och det smälta smöret, rör ner äppelbitarna. 5 msk rosenvatten. Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt mjölk och rör om
Så ska jag då avslöja min hemlighet, den om vad jag ska medrosenvatten till. Pensla uppvispad äggvita med en fin pensel på båda sidor och över hela kronbladet
En otroligt god och smakrik kycklingrätt med inspiration av afrikanska smaker. Lägg nötterna,honungen och rosenvatten i en mixer och mixa till en grov massa
Börja med att göra degen. Smält smöret och blanda det med mannagryn och socker. Smörj träformarna med rapsolja innan de används för att kakorna inte ska fastna i formen
Börja med att koka upp sirapen. Apelsin- och rosenvatten lägger man i slutet av koktiden. När sirapen har svalnat täck den med ett lock för att undvika att sockerkristaller bildas på ytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.