Pistagekyckling med Pumpagratäng & Morotsraita
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Morotsraita
  • 2 ½ dl turkisk yougurt
  • 3 msk hackad färsk koriander
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • ½ pressad citron
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk salt
  • 1 st morot
  • ½ l tärnat pumpakött
  • 3 msk olivolja
  • 3 msk smör
  • 2 st små strimlade gula lökar
  • 2 msk hackad färsk timjan eller 1 msk torkad
  • 1½ tsk salt
  • 5 dl vispgrädde
  • 2 st finrivna vitlöksklyftor
  • En knivudd cayennepeppar
  • Några rasp muskotnöt
  • 1 dl riven parmesanost
  • 1 dl rivet lågkolhydratsbröd
  • Koka grädden med vitlök, timjan, salt, peppar, cayennepeppar och muskotnöt i 10 minuter, ställ åt sidan.
  • Hetta upp en stekpanna med olja och smör, stek löken genomskinlig på medelhög värme.
  • Ärt & rödkålsallad med Dijonvinegrette
  • ½ l strimlad rödkål
  • 1 dl gröna ärtor
  • 1 näve sockerärtor
  • 1 msk dijonsenap
  • Juicen och zesten från 1st citron
  • 1 msk honung
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.