Den här chilenska pumpagratängen var underbart god för att inte säga supersmarrig. Originalreceptet på pumpagratängen finns på den innehållsrika sidan food
Potatis- och pumpagratäng. Låt filén vila i folie i minst 10 minuter innan den skärs upp och bjuds med såsen och tillbehöret samt potatis- och pumpagratäng
Pumpagratäng½ l tärnat pumpakött. Nu när Halloween är över så blev det rea på pumpor, 3. -/Kg. så vi inhandlade en och gjorde en helt underbart god pumpa och kycklingmiddag
Pumpa är inte något som jag vanligtvis äter, eftersom jag tidigare inte riktigt kunnat med smaken, men efter att ha ätit denna mycket goda pumpagratäng så kommer det nog att dyka upp fler rätter med pumpa här i framtiden
Pumpagratäng. Pumpagratäng. Även om pumpa faktiskt har funnits i århundraden på våra breddgrader och tidigare användes flitigt i kryddade ättiksinläggningar som pickles till maten går nog tankarna idag mest till Halloween och de grinande pumpansiktena med ljus i
Fransmännen gör en pumpagratäng som har mer nedtonad sötma och görs med kycklingfond som är ett gott alternativ, du finner receptet här på Katinkas Kitchen – sök i sökrutan uppe till höger på pumpagratäng eller gå in via länken i pumpainlägget som publiceras bredvid det här inlägget idag
Skala och kärna ur pumpan. Skär köttet i 5 cm breda klyftor och skär klyftorna i ½ cm tjocka skivor. Koka upp rikligt med vatten och lite salt i en gryta, lägg i pumpan och koka 5 minuter
Potatis- och pumpagratäng. Låt filén vila i folie i minst 10 minuter innan den skärs upp och bjuds med såsen och tillbehöret samt potatis- och pumpagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.